JETSET Elina Ruohonen & Meri Westlin 2.6.–2.7.2023, Kulturhus Björkboda

JETSET. Puutarhan suihkuseurapiirit kokoontuvat kesäyön valssiin. Björkbodan näyttelyssä juhlivat puutarhan kasvit ja oliot. Ystävyytemme on ollut olemassa kauan ja usein se hetki, kun tapaamme, on ihan JETSET. Suuri ilo ja rakkaus taiteeseen yhdistää maailmamme. Great minds think alike!

Elina Ruohonen
Planeetan tila ja tulevaisuus sekä eläin- ja ihmismaailman välinen yhteys on Ruohosen maalausten keskeinen teema. Näyttelyn teoksissa hahmot seikkailevat iloiten ja samalla kuitenkin tietoisesti kommentoiden ilmastonmuutoksen jälkeistä aikaa. Teoksissa uusi järjestys ja yhteistyö elollisten välillä on läsnä. – Kuten myös tätä näyttelyä varta vasten tehdyssä uudessa, molempien taiteilijoiden tekemässä yhteisteoksessa.
www.elinaruohonen.net

Meri Westlin
Kukka juhlii -näyttelykokonaisuus jatkaa 2019 alkanutta Kasvisto -sarjaa. Biodiversiteetin muutos luo metamorfooseja. Nyt keskiöön nousee puutarhan juhlat! Kukkien jetset virittäytyy loistoonsa kesän valkeina öinä ja päivinä, huumaten kauneudellaan ja tuoksullaan koko luonnon. Maalausten lähtökohtana on ollut kesämökin villiniitty Ikaalisissa. Kesäyön unelma kestää vain ohikiitävän hetken.

VERNISSAGE Perjantaina 2.6. klo 18:00, tervetuloa: -> Tapahtuma

Kulturhus Björkboda

Smedskullavägen 3 25860 Kimito